header met logo
Home Behandelingen Teennagel reparatie Contact


Cosmetische & medische teennagel reparatie


Nagelreparatie12 tussen Nagelreparatie13Een mooie oplossing op het gebied van mycosenagels, ingroeiende nagels, tunnelnagels, stootnagels etc.

Regelmatig ontvang ik cliënten, zowel mannen als vrouwen, die al jaren rondlopen met brokkelige verkleurde mycosenagels ook wel schimmelnagels genoemd. Vaak hebben zij lange tijd meerdere anti- schimmelproducten op de nagels aangebracht met niet altijd het gewenste resultaat.

Als in de zomermaanden de behoefte stijgt om open schoenen, slippers of sandalen te dragen is het voor diegene met ontsierde mycosenagels vaak een forse drempel.

Om die reden ben ik naar een oplossing gaan zoeken, in mijn zoektocht ben ik een 'sculpture gel- systeem' tegengekomen dat deze problemen op kan lossen en ik heb mij hierin gespecialiseerd. Dit is een milieu- en diervriendelijke ‘sculpture gel systeem’ dat eenvoudig door mij aan te brengen is. De nagel bewerk ik voor waarna ik de gel aanbreng en modelleer vervolgens wordt de gel met behulp van een UV- LED lamp direct uitgehard. Deze nagel moet elke 6 tot 8 weken bijgewerkt worden om weer opnieuw de trekkracht te optimaliseren en het uiterlijk opnieuw te verfraaien. Ook zal de cliënt thuis tijdens deze periode de nagels twee maal daags behandelen met een anti- mycosespray. De adviezen i.v.m. de oorzaak van deze nagels met de "sculpture gel nagel" in combinatie met de anti- mycosespray zal voor een zeer goed resultaat zorgen.

Het werkt op basis van de grote trekkracht van de gel die o.a. de nagel uit de nagelwortel onder de nagelriem "trekt" samen met de doorlaatbaarheid van de anti-schimmelspray.

Deze gel zorgt ervoor dat na meerdere behandelingen de oorspronkelijke nagel gezond terug groeit.

Dit gel-systeem kan ook helpen bij ingroeiende nagels, tunnelnagels of stootnagels.

Voor meer informatie bel mij: 06 829 13 444

Tijdens de intake word beoordeeld of de teennagel reparatie op uw nagels toegepast kan worden en wordt ingeschat hoe lang het traject in beslag zal nemen.

Na een nagelreparatie behoort teennagels lakken tot de mogelijkheid.

Nagelreparatie4


Voetzorg Oegstgeest - Hendrik Andriessenlaan 60 - 2343 LP Oegstgeest - Telefoon: 06 - 829 13 444