header met logo
Home Behandelingen Teennagel reparatie Contact


Cosmetische & medische teennagel reparatie


Nagelreparatie12 tussen Nagelreparatie13

Een mooie oplossing op het gebied van mycosenagels, ingroeiende nagels, tunnelnagels etc.

Bij brokkelige geel bruin verkleurde mycosenagels ook wel kalk- of schimmelnagels genoemd zou de “sculpture gel systeem” een oplossing kunnen zijn.

Het is een milieu- en diervriendelijke sculptuur gel die eenvoudig door mij aan te brengen is. De nagel bewerk ik voor waarna ik enkele laagjes gel aanbreng en modelleer. Vervolgens wordt de gel met behulp van een UV- LED lamp direct uitgehard. Deze nagel moet elke 6 tot 8 weken bijgewerkt worden om weer opnieuw de trekkracht ( groei van de teennagel ) te optimaliseren en het uiterlijk opnieuw te verfraaien. Het geeft het beste resultaat als de cliënt thuis tijdens deze periode de nagels twee maal daags behandeld met een anti- mycosespray.

De adviezen i.v.m. de oorzaak van de schimmelnagels in combinatie met de gemodelleerde "sculpture gel nagel" met het gebruik van een anti- mycosemiddel zal voor een zeer goed resultaat zorgen. Het werkt op basis van de trekkracht van de gel die o.a. de nagel uit de nagelwortel onder de nagelriem "trekt" samen met de doorlaatbaarheid waardoor de de anti-schimmelspray van buitenaf zijn werk kan doen. Deze sculptuurgel zorgt ervoor dat na meerdere behandelingen de oorspronkelijke nagel normaal terug groeit.

Dit gel-systeem kan ook helpen bij ingroeiende nagels of tunnelnagels. Tijdens de intake word beoordeeld of de teennagel reparatie op uw nagels toegepast kan worden en wordt ingeschat hoe lang het traject in beslag zal nemen. Na een nagelreparatie behoort teennagels lakken tot de mogelijkheid.

Nagelreparatie
€ 22,50
Ter verfraaiing van ( schimmel- ) teennagel met acryl per teen

Nagelregulatie
€ 17,50
Regulatietechniek bij steeds ingroeide nagel per teen

Deze behandelingen alleen i.c.m. een pedicure behandeling.Nagelreparatie4Voetzorg Oegstgeest - Hendrik Andriessenlaan 60 - 2343 LP Oegstgeest - Telefoon: 06 - 829 13 444